Karsspor taraftarları stadyum için imza kampanyası başlattı

Kars'ta projesi çizildiği belirtilmesine rağmen bir türlü ihalesi yapılmayan yeni stadyum için taraftarlar imza kampanyası başlattı. Hedefin 100 bin imza olduğu bildirildi. Mevcut stadyum 1960'ta yapılmıştı.Karsspor'un, 'Harbiler 36' olarak...

Google Haberlere Abone ol
Karsspor taraftarları stadyum için imza kampanyası başlattı

Kars'ta projesi çizildiği belirtilmesine rağmen bir türlü ihalesi yapılmayan yeni stadyum için taraftarlar imza kampanyası başlattı. Hedefin 100 bin imza olduğu bildirildi. Mevcut stadyum 1960'ta yapılmıştı.

Karsspor'un, 'Harbiler 36' olarak bilinen taraftar grubu, Faik Bey Caddesi At Heykeli önünde imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasının İstanbul ve Bursa'da da düzenlendiğini dile getiren 'Harbiler 36' taraftar grubu üyesi Mahir Acay, hedeflerinin 100 bin imza olduğunu söyledi. Bu şekilde seslerini duyuracaklarını ifade eden Acay, 100 bin imza topladıktan sonra Ankara'ya gideceklerini açıkladı.

Acay, Kars gençliğinin esrar ve bally gibi zararlı maddelerin yanı sıra her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için Karsspor'un yeniden el birliği ile eski günlerine kavuşturulması gerektiğine dikkat çektiği konuşmasında, "Bu yönde Kars'a hizmet için göreve gelen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve yeni Valimiz Günay Özdemir’den destek bekliyoruz." dedi.

Kars'a yapılacak stadyum projesinin hazır olmasına rağmen neden yapılmadığını öğrenmek istediklerini ifade eden Acartay, "Yetkililer bize bir bilgi versin. Erzurum'a, Ağrı'ya, Iğdır'a, Sivas'a stadyum yapılıyor, buraya neden yapılmıyor? Eğer buradan vazgeçtiyseler biz de bilelim." ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar