Karşıyaka Yamanlar Koleji basketbolda il şampiyonu oldu

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nin final maçlarında bütün rakiplerini geride bırakan geçen yılın şampiyonu Karşıyaka Yamanlar Koleji, bu yılda zirveye oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Karşıyaka Yamanlar Koleji basketbolda il şampiyonu oldu

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nin final maçlarında bütün rakiplerini geride bırakan geçen yılın şampiyonu Karşıyaka Yamanlar Koleji, bu yılda zirveye oturdu. Final maçında Deniz Koleji’ni 70-42 mağlup etti. Gelişim Koleji üçüncü, Kemalpaşa Bağyurdu Lisesi dördüncü oldu.

Geçen yıl Türkiye finallerinde İzmir’in tek temsilcisi olan Karşıyaka Yamanlar Koleji’nde bu yıl hedef, Türkiye şampiyonluğu olarak belirlendi. Okulun basketbol koçu Ziya Uyanık, yaptığı açıklamada, “Milli takımlarda yer alan öğrencilerimizin de desteğiyle bu sezon İzmir'e liselerarası Türkiye şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Hesaplarımızı zirve için yaptık, bunu da başaracak güce sahibiz.” dedi. Yamanlar Koleji Müdürü Şakir Ural ise, “Öğrencilerimizin bilim yarışmalarında kazandıkları başarıların yanında spordaki başarıları, eğitimde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizden Türkiye şampiyonluğu bekliyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar