KARSİAD maden işçileri için başsağlığı mesajı yayımladı

Kars Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Soma'da 300'e yakın işçinin ölümüne neden olan maden faciası ile ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci imzalı başsağlığı mesajında...

Google Haberlere Abone ol
KARSİAD maden işçileri için başsağlığı mesajı yayımladı

Kars Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Soma'da 300'e yakın işçinin ölümüne neden olan maden faciası ile ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci imzalı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: "Soma ilçemizde yaşanan elim maden kazası nedeniyle derin bir hüzün içindeyiz. Dünyanın en zor mesleklerinden birini icra eden çok sayıda maden işçimizin hayatını kaybetmiş olmasından büyük üzüntü duyuyoruz. Cenab-ı Allah'tan hayatını kaybeden tüm maden işçisi kardeşlerimize rahmet, geride kalan aileleri ve yakınlarına sabır, yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar diliyoruz. Tüm Türkiye gibi halen yer altında bulunan işçilerimizin sağ olarak kurtarılmaları için dua ediyoruz. Bu tarz iş kazalarına sadece 'kader', 'bu işin doğasında bu var' diyerek üstünün örtülmeye çalışılması kabul edilemez. 77 milyon yurttaşın vicdanında üzüntü ve derin bir kedere yol açan bu kazanın sorumluları biran önce bulunmalıdır."

CİHAN

Yorumlar