Karşı yöne geçen kamyonet, otomobille çarpıştı

Sultanbeyli'de, karşı şeride geçen kamyonet, otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan 4 kişi, yerde ambülans bekledi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.Kaza, Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde meydana...

Google Haberlere Abone ol
Karşı yöne geçen kamyonet, otomobille çarpıştı

Sultanbeyli'de, karşı şeride geçen kamyonet, otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan 4 kişi, yerde ambülans bekledi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde meydana geldi. Fatih Bulvarı'nda seyir halinde bulunan Osman Kaya yönetimindeki 34 FL 8059 plakalı kamyonet, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedince karşı yöne geçerek şeridinde ilerleyen Serdar Tirabadi yönetimindeki 06 U 8936 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Kazada kamyonet sürücüsü Kaya ve yanında bulunan iki arkadaşı ile hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Tirabadi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından araçlardan çıkartılarak kaldırıma yatırılırken bir yandan da sağlık ekiplerine bilgi verildi. Yerde ambulans bekleyen yaralılar yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören vatandaşlar da Kaya yönetimindeki kamyonetin süratli bir şekilde ilerlediği sırada önce kaldırıma çarptığını, daha sonra da karşı yöne geçerek otomobile çarptığını söyledi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Yorumlar