Kars Okuma Salonu'nda TEOG sınavı öncesi son prova yapıldı

Kars'ta Ay Işığı Eğitimciler Derneği(AYDER) bünyesinde Sosyal Destek Programı(SODES) çerçevesinde faaliyet gösteren Kars Okuma Salonları, 28 – 29 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi son provasını.

Google Haberlere Abone ol
Kars Okuma Salonu'nda TEOG sınavı öncesi son prova yapıldı

Kars'ta Ay Işığı Eğitimciler Derneği(AYDER) bünyesinde Sosyal Destek Programı(SODES) çerçevesinde faaliyet gösteren Kars Okuma Salonları, 28 – 29 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi son provasını yaptı.

Kars genelinde maddi imkânsızlıklardan dolayı dershaneye gidemeyen öğrencilerin ailelerinin imdadına yetişen 7 ilçe ve merkezdeki Okuma Salonları 28-29 Nisan’da gerçekleşecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı öncesi son provasını yaptı.

Merkez Okuma Salonu Müdürü Yusuf Bakar; sınavdan sonra derslerin devam edeceğini söyledi. Bakar; mayıs ve haziran ayları içerisinde öğrencileriyle tarihsel ve Kültürel geziler yapacaklarını, bu vesile ile hedeflerinin öğrencilere tarih şuuru kazandırmak olduğunu belirtti. Geçmiş yıllarda öğrencilerinin kazandıkları başarılarla aileleri ve kendilerini onurlandırdıklarına değinen Bakar, "Bu yılda sınava giren öğrencilerimizden aynı performansı bekliyoruz. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek tercihli bir lise kazanacaklardır. Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir birey olarak hayatın içerisinde yer almalarıdır. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar