Kars Karadenizliler Derneği SAMED'i ziyaret etti

Doydukları kenti doğdukları kentlerde anlatma düşüncesi ile Karadeniz Bölgesi kapsamında etkinlik düzenleyerek yola çıkan Kars Karadenizliler Derneği son olarak Samsun'a gelerek memurlar derneği olan SAMED’i ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde...

Google Haberlere Abone ol
Kars Karadenizliler Derneği SAMED'i ziyaret etti

Doydukları kenti doğdukları kentlerde anlatma düşüncesi ile Karadeniz Bölgesi kapsamında etkinlik düzenleyerek yola çıkan Kars Karadenizliler Derneği son olarak Samsun'a gelerek memurlar derneği olan SAMED’i ziyaret etti.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Kars Karadenizliler Derneği Başkanı Necmi Kocaoğlu, gösterilen ilgi ve yakınlık nedeniyle Samsunlulara teşekkür etti. Kars’ın sosyo kültürel tanıtımına ivme kazandırmak ve turizmine katkıda bulunmak için böyle bir proje geliştirdiklerini belirten Necmi Kocaoğlu, bu kapsamda Samsun’da olmaktan ve Samsun Memurlar Derneği (SAMED)’ni tanımaktan memnun olduklarını belirtti.

SAMED Başkanı Muhsin Bayrak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bizlerde SAMED ailesi olarak yaklaşık 7 kişilik bir ekiple Samsun'a gelen Kars Karadenizliler Derneği Başkanı üye ve gönüllülerine böylesine güzel bir gayreti ortaya koydukları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Karşılıklı derneklerin faaliyetlerinin anlatıldığı ziyarette ayrıca ortak projeler üretme adına fikir alışverişinde bulunuldu. CİHAN

Yorumlar