Karnı burnunda hırsızlık yaparken yakalanan 18 yaşındaki kadın serbest kaldı

Samsun’da doğumuna az bir süre kala hırsızlık yaparken ev sahibine yakalanan ve hakim karşısına çıkan 18 yaşındaki Gülcan G.

Google Haberlere Abone ol
Karnı burnunda hırsızlık yaparken yakalanan 18 yaşındaki kadın serbest kaldı

Samsun’da doğumuna az bir süre kala hırsızlık yaparken ev sahibine yakalanan ve hakim karşısına çıkan 18 yaşındaki Gülcan G., doğumuna 12 gün kaldığı gerekçesi ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde Sancak Sokak'ta oturan 37 yaşındaki Emine Y. çocuğunu okul servisine bindirmek için 4. kattaki evinin kapısını çekip dışarı çıkarken, ev sahibinin peşinden apartmana giren 9 aylık hamile Gülcan G., tek tek evlerin kapı zilini çalmaya başladı. Çocuğuyla birlikte dışarıya çıkan Emine Y.’nin dairesinin zilini çalan 9 aylık hamile kadın evde kimsenin olmadığını anlayınca kapıyı açarak eve girdi. Bu sırada çocuğunu okul servisine bindiren evin sahibi evine geri döndü. Kapının açık olduğunu gören ve endişe ile evine dalan Emine Y., misafir odasında şüpheli Gülcan G. ile karşılaştı. "Evimde ne yapıyorsun?" diye sorduğunda ise şüpheliden, "Evin kapısı açıktı, susamıştım ve tuvaletim gelmişti. İhtiyaçlarımı karşılamak için girdim" yanıtını aldı. Kapıyı kapatıp polise haber veren ev sahibi, evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan Gülcan G.,’yi suçüstü yakalattı. Emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen ve burada da eve ihtiyaçlarını gidermek için girdiğini, doğum yapmasına ise 12 gün kaldığını söyleyen zanlıyı, mahkeme, adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.
CİHAN

Yorumlar