Karne hediyelerinin gözdesi akıl oyunları

NT Mağazaları, karne hediyesi olarak bu sene en çok akıl oyunlarının tercih edileceğini öngörüyor. Akıl oyunlarını helikopter, uzaktan kumandalı araçlar, lego ve kutu yapbozlar takip ediyor.Karne ve sonrasında yaz tatilinde müşterilerinin...

Google Haberlere Abone ol
Karne hediyelerinin gözdesi akıl oyunları

NT Mağazaları, karne hediyesi olarak bu sene en çok akıl oyunlarının tercih edileceğini öngörüyor. Akıl oyunlarını helikopter, uzaktan kumandalı araçlar, lego ve kutu yapbozlar takip ediyor.

Karne ve sonrasında yaz tatilinde müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını değerlendiren Genel Müdür Murat Kara, “Son dönemde çocuk gelişimine önem veren ebeveynlerin artışı ile akıl oyunlarına ilgi de artmakta.” dedi.

Kırtasiye kategorisinde en çok tercih edilen ürünler hakkında açıklamalarda bulunan Kara, “ Okulların açık olduğu Eylül-Haziran döneminde en çok sattığımız ürün kurşun kalemdi, öğrencilerin vazgeçilmezi olan en çok sattığımız diğer ürünler silgi, uç, tükenmez kalemdi.” ifadesini kullandı.

2014-2015 dönemi için hazırlıklara başladıklarını belirten Kara, şunları kaydetti:

” Kırtasiye sektörü titizlik gerektiren bir iştir. Müşterilerimizin aradıkları ürünleri özenli bir hizmetle almasına imkan tanımamız bizi sektörde ayrıştıran bir anlayış. Bu nedenle NT’de okul dönemi için hazırlıklar büyük bir ciddiyetle yürütülür. Müşterilerimizin beklentileri analiz edilerek okul sezonunda mağazalarımızda yer vereceğimiz ürünler titizlikle seçilir. 2014-2015 okul dönemi için de zengin bir ürün portföyü müşterilerimizi bekliyor olacak. Bilhassa temel ürün gruplarımız olan defter, kurşun ve versatile kalem, boyama malzemeleri, çanta, kalem çantası, oyun hamuru konusunda ürün çeşitliliğimiz müşterilerimizin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor olacak.”

CİHAN

Yorumlar