Karla mücadele toplantısı yapıldı

Bolu’da son 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ilgili kurum müdürleri ile toplantı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Karla mücadele toplantısı yapıldı

Bolu’da son 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ilgili kurum müdürleri ile toplantı yapıldı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen başkanlığında kış şartları ile ilgili yapılan değerlendirme toplantısında, karla mücadele çalışmalarına aynı özveri içerisinde devam edilmesi gerektiği belirtildi. Vali Özçimen, ilgili kurum müdürlerine, “Önemli olan vatandaşın rahat olmasıdır.” dedi.

Geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışı sonrası Bolu Merkez ve ilçelerde karla mücadele ekipleri aralıksız çalışırken, Vali İbrahim Özçimen ilgili kurum yetkilileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda karla mücadele ekiplerine fedakarca çalıştıkları için teşekkür eden Vali Özçimen, aynı hassasiyetin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kurum yetkililerine tek tek söz vererek, kurumları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özçimen, kurumlar arası koordinasyonun da çok önemli olduğunu ifade etti. Karla mücadele çalışmalarında ana arterler ve özellikle grup köy yollarının öncelikli olması gerektiğinin altını çizen Vali Özçimen, “Vatandaşımızın rahatını sağlamak zorundayız. Gerekirse ara vermeden çalışıp yollarımızı açık tutacağız. Zor bir durum yok.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar