Kargoyla kaçakçılığa polis baskını

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları operasyonla, kargo şirketleri ile kaçak telefon ticareti yapıldığı iddia edilen iş yerine operasyon düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kargoyla kaçakçılığa polis baskını

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları operasyonla, kargo şirketleri ile kaçak telefon ticareti yapıldığı iddia edilen iş yerine operasyon düzenledi. Baskında, 2 kargo kolisi ile gelen toplam 100 adet kaçak telefon ele geçirdi.

    Telefon alım, satım ve tamir işi yapan işyerine operasyon düzenleyen ekipler, kargo firması tarafından getiren 2 koliyi açtı. Kolilerde toplam 100 adet kaçak telefon ele geçirildi. İşyerinde yapılan aramada 3 adet daha kaçak telefon bulundu. Olayla ilgili olarak işyerinin sahip ve işletmecisi olan 27 yaşındaki H.S.Ü., 30 yaşındaki İ.K. ve işyerinde çalışan 28 yaşındaki N.E. gözaltına alındı. 3 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’na muhalefet suçundan işlem yapıldı. CİHAN

Yorumlar