Kardeşlerini 'kardeşlerim hoş geldiniz’ diyerek karşıladılar

Zonguldak’ın Ereğli Özel Yıldırım Koleji İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul kapsamında Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu'nda okuyan öğrencileri misafir etti.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerini 'kardeşlerim hoş geldiniz’ diyerek karşıladılar

Zonguldak’ın Ereğli Özel Yıldırım Koleji İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul kapsamında Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu'nda okuyan öğrencileri misafir etti.

Geçtiğimiz ay içerisinde Özel Yıldırım Koleji Özel Yıldırım Koleji İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etmişlerdi. Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencileri de Yıldırımlı öğrencilerin konuğu oldu. Okul bahçesinde bekleyen Yıldırımlı öğrenciler, "Kardeşlerim hoş geldiniz" diyerek kardeşlerini karşıladı. Kardeşlik ve Sevgiyi anlatan şiirlerin okunduğu ziyarette, Yıldırımlı öğrenciler kardeş okul öğrencilerine mini bir konser de verdi. Yıldırım Koleji İlk, Ortaokulu Müdürü Sadi Yanık, ziyaret anısına Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu Müdürü Sezgin Tekneci’ye şilt ve okul öğretmenleri adına çiçek buketi takdim etti.

"YILDIRIM KOLEJİ UFKUMUZU GENİŞLETTİ"

Kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren Yıldırım Koleji idarecilerine teşekkür eden Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu Müdürü Tekneci, Yıldırım Koleji ile aynı projede bulunmalarının kendilerine çok büyük katkı sağladığını söyledi. Tekneci, “Bütün öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyoruz. Çok heyecanlı bir şekilde bu sürece katkıda bulunuyorum. Onlar heyecanlanınca bizde heyecanlanıyoruz. Demek ki bu süreç olumlu bir süreç. Biz zaten ilk başta demiştik ki farklı iki okul ve bunların ortak bir payda da buluşması iki tarafa farklı şeyler kazandıracak. Ama olumlu yönüyle. Ve bizde okul olarak da belli bir aşama kaydettik. İnşallah Yıldım Koleji de bir şeyler kazanmıştır bizden. Çünkü biz onlardan çok şey öğrendik. Öğrencilerimizin ufku biraz daha genişledi. Bugün burada ki imkanlara göre neleri hedeflediğini görünce ümit ediyorum ki bizim öğrencilerimizin de hedefleri daha büyüyecek. Bu da bizim okulumuzun başarısını artıracaktır. Sadece kardeşlik projesi benim için en büyük hedefi öğrencilerin hedeflerinin büyümesi ve başarılı gelmesidir. Amacımız okulumuzun Ereğli'nin en iyi okulların dan birisi olmayı hedefliyoruz. Sportif anlamda, eğitim anlamında başarı anlamında bunu hedefliyoruz. Ama birlikte daha hızlı ilerleyeceğimizi ümit ediyorum.”

Yıldırım Koleji İlk ve Ortaokulu Müdürü Sadi Yanık ise “Okullarımız arasında manevi köprülerin kuvvetlenmesi, öğrenciler aralarında bilgi alışverişinde bulunmaları, sevgi, barış, kardeşlik ve dostluk duygularının geliştirilmesi amacıyla Özel Yıldırım Koleji, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Köseler İzmirlioğlu İlkokulu arasında kardeş okul projesi hayata geçirilmiştir. Hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler ve okul idarecilerine yiyecek ve içecekler ikram edildi. Öğrenciler öğle arasına kadar birbirleri ile sohbet ederken, bazı öğrenciler de halı saha tesislerine ve kapalı spor salonunda spor etkinliğinde bulundu. CİHAN

Yorumlar