Kardeş şehir Hamm'ın Belediye Başkanı Afyonkarahisar’a geldi

Afyonkarahisar’ın kardeş şehri Almanya’nın Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Petermann, Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.    Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Kardeş şehir Hamm'ın Belediye Başkanı Afyonkarahisar’a geldi

Afyonkarahisar’ın kardeş şehri Almanya’nın Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Petermann, Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.

    Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da hazır bulunduğu ziyarette Petermann'a Hamm Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Markus Brevver ile Hamm Belediyesi Ortak İşler Koordinatörü Tercüman Zafer Sezer eşlik etti. Ziyaret sırasında kardeş şehir ilişkileri ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann'ı Vali Hakan Yusuf Güner ile tanıştırdı. Petermann'la tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner, kardeş şehir ilişkilerinin önemini vurgulayarak, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

    Ziyaretin sonunda Güner, günün anısına Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindekiler ile kale manzaralı aile fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar