Kardeş Öcalan, İmralı’ya gidiyor

İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan adada hükümlü bulunan diğer mahkûmların yakınlarıyla birlikte bayram ziyareti için adaya gidiyor.    Abdullah Öcalan'ın...

Google Haberlere Abone ol
Kardeş Öcalan, İmralı’ya gidiyor

İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan adada hükümlü bulunan diğer mahkûmların yakınlarıyla birlikte bayram ziyareti için adaya gidiyor.

    Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, vasisi Mazlum Dinç ile İmralı’da cezalarını çeken diğer mahkûmlardan Şeyhmus Poyraz'ın oğlu Halil Poyraz, torunu Kemal Pir Poyraz (5) ve Cumali Karsu'nun kardeşi Ramazan Karsu adaya gitmek üzere sabah saatlerinde Bursa'nın Gemlik ilçesinde jandarma komutanlığına geldi. Bir süre işlemlerinin yapılması için jandarma komutanlığın kapısında bekleyen mahkûm yakınlarından Mehmet Öcalan, 4 aydır adaya gidemediğini, sadece ziyaret için gideceklerini söyledi. Yanlarında özel bir şey götürmediklerini dile getiren kardeş Öcalan aile ziyareti yapacaklarını dile getirdi.

    Halil Poyraz ise aile ziyareti yapacağını dile getirirken 5 yaşındaki oğlunu da dedesini görmesi için yanında götüreceğini ifade etti. Kemal Pir Poyraz gidebilirse İmralı’nın en küçük ziyaretçisi olacak.

    Mehmet Öcalan ve diğer mahkum yakınları işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gemport Limanı’ndan İmralı'ya gidecek.

CİHAN

Yorumlar