Kardeş aileler iftarda buluştu

Kimse Yok Mu Derneği öncülüğünde yürütülen ‘Kardeş aile’ projesi kapsamında Şanlıurfa’daki kardeş aileler iftarda buluştu. Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Kardeş Aile projesi çerçevesinde Çağlayan okulları...

Google Haberlere Abone ol
Kardeş aileler iftarda buluştu

Kimse Yok Mu Derneği öncülüğünde yürütülen ‘Kardeş aile’ projesi kapsamında Şanlıurfa’daki kardeş aileler iftarda buluştu.

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Kardeş Aile projesi çerçevesinde Çağlayan okulları öğretmenleri kardeş aileleri ile iftarda buluştu. Servis ile evlerinden alınan kardeş aileler, Çağlayan okulunda verilen iftarda bir araya gelerek birlikte iftar açma imkanı buldu.

Konu ile ilgili bilgi veren Kimse Yok Mu Şanlıurfa Şube Müdürü Fevzi Şahin ‘kardeş aile’ projesinin sosyal barış açısından önemine vurgu yaptı. Şahin, “Kardeş aile projemizle ihtiyaç sahibi insanlar sıkıntılarını paylaşacak, onlarla dost olacak bir aile ile tanışmanın sosyal barış açısından çok olumlu örneklerini gördük, yaşadık. Güzel olumlu tepkiler alıyoruz. Ailelere destek olma adına faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Ailece tanışan ve yıl içerisinde görüşen, dostluk, muhabbet ve kardeşliği, geleneksel hale getirilen iftar sofrasında bir araya geldiklerini dile getiren Çağlayan Okulu Müdürü Mustafa Üsküplü ise Ramazan sevincine ortak olan kardeş ailelere teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa Üsküplü, “Öğretmen arkadaşlarımız bu ailelerimizle kardeş oldular. Buradan tayinleri çıksa bile kardeşlikleri devam ediyor. Çok güzel bir duygu. Zaten hepimiz kardeş değil miyiz? Çocuklar tanışıp kaynaşıyor, onların evlerini görüyor, yaşadıkları zorlukları paylaşıyorlar.” şeklinde konuştu.

İftar sonrası Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi kardeş ailelere gıda kolisi hediye etti. CİHAN

Yorumlar