Karayolunda 1 metre derinliğinde çukur oluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Zonguldak İstanbul karayolunda 1 metre derinliğinde çukur oluştu. Çukurdan dolayı trafiğin aksamaması için polis yolda güvenlik önlemi aldı. Zonguldak-Ereğli arası karayolu Kavaklık mahallesi mevkisinde akşam...

Google Haberlere Abone ol
Karayolunda 1 metre derinliğinde çukur oluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Zonguldak İstanbul karayolunda 1 metre derinliğinde çukur oluştu. Çukurdan dolayı trafiğin aksamaması için polis yolda güvenlik önlemi aldı.

Zonguldak-Ereğli arası karayolu Kavaklık mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde yaklaşık 40 santimetre çapında ve bir metre derinliğinde çukur açıldı. Bazı vatandaşların durumu polise ve zabıta ekiplerine bildirmesi üzerine çukurun oluştuğu yolda güvenlik önlemi alındı. Trafik tek şeritten verilirken, çukurun kapatılması için karayolları ekiplerine haber verildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda kantin işletmeciliği yapan Zihni Gürle, yolun karşısına geçtiği sırada açılan çukuru farkettiğini belirterek durumu hemen zabıta ve polis bildirdiğini söyledi. Gürle, “Yolun karşısına geçiyordum. İlk önce yol ıslak gibi geldi. Baktım ıslak değil, bir çökme olmuş orada. Duyarlı bir vatandaş olarak önce zabıtayı, sonrada polisi aradım. Onlar da sağ olsunlar hemen geldiler. Yola dubalar koyup gerekli yerlere de bilgileri aktardılar. Bir kazayı engellediysek, bir canı kurtarabildiysek ne mutlu bana” dedi.

Yoldaki çukur Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin girişimleri ile karayolları ekipleri tarafından kumla doldurularak kapatıldı. CİHAN

Yorumlar