Karayoluna Dökülen Yağ Nedeniyle 10 Araç Birbirine Girdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, karayoluna dökülen yağ yüzünden kayan 10 araç birbirine girdi. Kazalarda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Karayoluna Dökülen Yağ Nedeniyle 10 Araç Birbirine Girdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, karayoluna henüz nasıl döküldüğü bilinmeyen yağ yüzünden kayan 10 vasıta birbirine girdi. Trafiği inme eden kazada ölen ve ya yaralanan olmazken, yol bir saat ulaşıma kapalı kaldı.

10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ​

Bodrum- Milas Karayolu Yokuşbaşı Mevkii'nde bugün saat 10.00 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple yola dökülen yağ, sürücülere karabasan yaşattı. Yolun takribî 500 metrelik kısmında sıkı şekilde döküldüğü belirlenen yağ sebebi ile biri yolcu otobüsü 10 vasıta kayarak birbirine girdi. Kazalarda ölen ve ya yaralanan olmadı.

YAĞIN NASIL DÖKÜLDÜĞÜ ARAŞTIRILIYOR

Bölgeye sevk edilen seyrüsefer ekiplerinin kaza noktayı tutanağı ile çekicilerin kazaya karışan araçları yoldan kaldırmasının arkasından bir saat sonra ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı. Yola öncelikle talaş döken belediye ekiplerince yapılan çalışmaların arkasından iki saat sonra karayolu yüzde yüz ulaşıma açıldı. Polis, yağın türünü ve karayoluna nasıl döküldüğünün belirlenmesi için tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar