Karasu Meslek Yüksekokulu ek binasının temeli atıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Karasu Meslek Yüksekokulu’nun ek binasının temeli atıldı.Temel atma törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Karasu Meslek Yüksekokulu ek binasının temeli atıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Karasu Meslek Yüksekokulu’nun ek binasının temeli atıldı.

Temel atma törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Bahadır Helli, meslek yüksekokulu yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Mustafa Büyük, Karasu’nun bir cazibe merkezi haline gelmeye başladığını ifade ederek, “Bölge için böyle bir yatırımın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Elmas da belediye başkanı, kaymakam ve Karasu halkının desteğiyle binanın kısa sürede bitirileceğini ifade ederek sosyal imkânların da belediye tarafından sağlanacağına inandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından temel atma töreni gerçekleştirildi.

13 bin 152 metrekare arsa içinde 3 bin 500 metrekare alana sahip olacak Karasu Meslek Yüksekokulu ek binasında, 9 adet derslik, 1 adet tam teşekküllü konferans salonu, 1 adet makine atölyesi, 1 adet kaynak teknoloji laboratuvarı, 2 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet kütüphane-okuma salonu, öğretim görevlileri ve idari kısımlar için ofisler, 1 adet 110 metrekare teras kat toplantı salonu bulunacak. CİHAN

Yorumlar