Karaman'da sürücüler iftar için durduruldu

Karaman-Konya karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde, iftar saatinde sürücüler görevli polisler tarafından durdurularak iftar yemeği veriliyor. Polisin durdurduğu bazı sürücüler radara yakalandıklarını düşünerek...

Google Haberlere Abone ol
Karaman'da sürücüler iftar için durduruldu

Karaman-Konya karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde, iftar saatinde sürücüler görevli polisler tarafından durdurularak iftar yemeği veriliyor.

Polisin durdurduğu bazı sürücüler radara yakalandıklarını düşünerek korktuklarını dile getirirken, Karaman Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu uygulamayı ilk defa görenler ise ekiplere teşekkür etti.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde verilen iftar yemeğine katılan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, iftara yetişme telaşıyla kazaya veya başka bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için, polis-vatandaş kaynaşması sağlamak adına uygulamayı her yıl yaptıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Şahne, "Kapımız Açıktır Girene, Lokmamız Helaldir Yiyene" düsturu ile bu faaliyeti geleneksel hale getirdiklerine dikkatleri çekerek, "İnsanlarımıza hoş bir vakit geçirmek, ihtiyaçlarını giderebilmek için güzel ortamlar hazırlamak niyetindeyiz. Uygulamayı geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi bu yıl da hayata geçirdik. Bizimle birlikte olan bizimle birlikte olmak isteyen vatandaşlarımızla Ramazan boyunca iftarı birlikte yapıp bir çay içebilirsek mutlu olacağız. Onlara hem polisimizin, hem ülkemizin, hem de devletimizin güler yüzünü gösterirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz" diye konuştu.

Şahne, sürücüleri de trafik kurallarına uyma noktasında uyararak Ramazan’ı her açıdan iyi geçirebilmeyi temenni ettiklerini belirtti.

Emniyet Müdürü Şahne, iftarını sürücülerle birlikte aynı masaya oturarak açtı. Böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler ise bu uygulamanın polis-halk yakınlaşmasına katkı sağlayacağını ifade etti. CİHAN

Yorumlar