Karaman’da şiir rüzgarı

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji Türkçe Zümresi Piri Reis Kültür Merkezi’nde 'Şiir Gecesi' düzenledi. Canlı performansların yer aldığı programda, kimi zaman etkileyici slayt gösterileri şiir gecesine ayrı bir renk kattı, kimi zaman skeçler...

Google Haberlere Abone ol
Karaman’da şiir rüzgarı

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji Türkçe Zümresi Piri Reis Kültür Merkezi’nde 'Şiir Gecesi' düzenledi. Canlı performansların yer aldığı programda, kimi zaman etkileyici slayt gösterileri şiir gecesine ayrı bir renk kattı, kimi zaman skeçler izleyenleri güldürdü, kimi zaman da okul korosu türküler söyledi.

Programı hazırlayan ve sunan Türkçe öğretmeni A. Halid Metin, şiir okuyan öğrencilerin çok başarılı bir performans sergilediklerini, profesyonel okuyucular kadar başarılı olduklarını belirterek, “Öğrencilerimiz böylelikle hem Türkçemizi çok daha güzel kullanma becerisine kavuşuyor hem Türkçeyi çok seviyorlar hem de arkadaşlarına sevdiriyorlar.” dedi.

Özel Gevher Hatun Koleji Müdürü Ali Celal Öztan da şiir okuyan öğrencileri ve öğrenci velilerini ayrı ayrı tebrik ederek, öğrencilere başarı belgesi verdi. Ali Celal Öztan, “Gevher Hatun Koleji olarak matematik, fen, akıl oyunları gibi sayısal alanlarda gösterdiğimiz başarıların yanı sıra sosyal alanlarda da öğrencilerimiz hatırı sayılır başarılara imza atmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığımız da sosyal okul projesini desteklemektedir, okulumuz sosyal aktivitenin her alanında ciddi bir şekilde bulunmaya çalışıyor ve bu alanlarda öğrencilerimizin daha sağlıklı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunuyor. Bugün burada gösterilen performans her türlü takdire şayandır, şiir gecesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar