Karaman polisinden 500 sürücüye iftar

Karaman Emniyet Müdürlüğü, 20 günde yaklaşık 500 sürücüye iftar yemeği verdi. Karaman-Konya karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü bahçesinde her yıl geleneksel hale getirilerek devam eden sürücülere iftar yemeği verme uygulamasına...

Google Haberlere Abone ol
Karaman polisinden 500 sürücüye iftar

Karaman Emniyet Müdürlüğü, 20 günde yaklaşık 500 sürücüye iftar yemeği verdi.

Karaman-Konya karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü bahçesinde her yıl geleneksel hale getirilerek devam eden sürücülere iftar yemeği verme uygulamasına ara verilmeden devam ediliyor. Karaman Emniyet Müdürlüğü'nün polis-vatandaş kaynaşmasını sağlamak adına yaptığı bu uygulamada seyir halinde olan sürücüler trafik polisleri tarafından durdurularak iftar yemeğine davet ediliyor. Ramazan ayının ilk gününde başlatılan ve kesintisiz olarak yapılan uygulama kapsamında bugüne kadar yaklaşık 500 sürücüye iftar yemeği verildi. Uygulamanın Ramazan ayının son gününe kadar devam edeceği bildirildi.

Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, iftara yetişme telaşıyla kazaya veya başka bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için polis-vatandaş kaynaşması sağlamak adına uygulamayı her yıl yaptıklarını söyledi. Emniyet Müdürü Şahne, "Kapımız açıktır girene, lokmamız helaldir yiyene” düsturu ile bu faaliyeti geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek, "İnsanlarımıza hoş bir vakit geçirmek, ihtiyaçlarını giderebilmek için güzel ortamlar hazırlamak niyetindeyiz. Uygulamayı geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi bu yıl da hayata geçirdik. Onlara hem polisimizin, hem ülkemizin, hem de devletimizin güler yüzünü gösterirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz" diye konuştu.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri iftar yemeği verilmesinde kendilerine destek olanlara teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar