Karaman Gevher Hatun Koleji'nin TEOG başarısı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) yerleştirme puan sonuçlarına göre Karaman Gevher Hatun Koleji artarak devam eden başarısında geleneği bozmadı. Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ali Celal Öztan, "TEOG sonuçları bütün...

Google Haberlere Abone ol
Karaman Gevher Hatun Koleji'nin TEOG başarısı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) yerleştirme puan sonuçlarına göre Karaman Gevher Hatun Koleji artarak devam eden başarısında geleneği bozmadı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ali Celal Öztan, "TEOG sonuçları bütün öğrencilerimiz için hayırlı olsun. Açıklanan sonuçlara göre TEOG-1’de iki öğrencimiz 700 tam puan alarak isimlerini Türkiye birinciliğine yazdırdılar. Karamanımızın gururu olan bu öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyorum. Gevher Hatun Koleji geçmişi ile köklü başarılara imza atmış, sınavların adı değişse de başarının adresi hep aynı kalmıştır. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda 1 numara olduğumuzu TEOG ile kanıtlamış olduk. Açıklanan yerleştirme puanlarına göre öğrencimiz Mustafa Talha Arıkan 495,97 puan alarak Türkiye’de yüzde 0,05’lik dilime girmeyi başarmıştır." dedi.

Geçen yıl da SBS’de 69 öğrencisinin 29 tanesini Fen Lisesisini kazandırarak Karaman’da bu liseleri en çok kazandıran okul olmayı başardıklarına değinen Öztan "2013-2014 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG ortak sınavlarında da başarımızı tescilledik. Kazanımları ile köklü bir geçmişe sahip olan okulumuz, geleceğimizin mimarlarını yetiştirirken fedakar ve çalışkan öğretmen kadrosu ile de Karaman’ı eğitimde zirvelere taşımaya devam edecektir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Güçlü bir gelecek, Gevher Hatunla gelecek; siz de yerinizi almakta acele edin." ifadelerini kullandı.

Mustafa Talha Arıkan da başarıda öğretmenlerin takibi ve motivasyonunun önemli etken olduğunu belirterek, "Biz arkadaşlarımızla buna inandık. Başarmak için araştırdık ve çalıştık. Öğretmenlerimizin rehberliğinde çalışmalarımız sonuç verdi. Bütün soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olduğum için çok mutluyum. Gevher Hatun Kolejli olmanın farkını hissettim. Çünkü Gevher Hatun Kolejli olmak ayrıcalıktır. Başarımda emeği geçen okul idarecilerine, öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ederim." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar