Karalar, galericileri ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Karalar, galericileri ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Karalar, çözüm için göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Karalar’ı Site Başkanı İbrahim Öcal, Adana Oto Galericiler Odası Başkanı Velat Şen ve Auto Center esnafı karşıladı. Karalar, buradaki konuşmasında modern bir kentte araç satışlarının mutlaka bir merkezden yapılması gerektiğini anlattı. Şehir içerisinde olan iş yerlerinin park sorunlarını beraberinde getirdiğini anlatan Karalar, sorunların çözümü için de her zaman desteğe hazır olacağını bildirdi.

Site Başkanı İbrahim Öcal da 4 yıldır faaliyette olan Auto Center'in Adana’ya önemli bir yatırım olduğunu, ancak yasaya rağmen bazı galerilerin halen tek çatı altında toplanamadığını bildirdi. Öcal, burada görevin belediyelere düştüğüne dikkat çekti. Karalar, daha sonra galerici esnafını ziyaret edip çay içti. CİHAN

Yorumlar