Karakolun yanındaki büfeyi soydular

Eyüp’te, polis karakoluna 20 metre mesafedeki büfe, hırsızlar tarafından soyuldu. Polislerin fark etmediği şahıslar, 15 bin lira değerinde bozuk para ve sigara ile birlikte büfenin kamera kayıtlarının yer aldığı cihazı da sökerek kayıplara...

Google Haberlere Abone ol
Karakolun yanındaki büfeyi soydular

Eyüp’te, polis karakoluna 20 metre mesafedeki büfe, hırsızlar tarafından soyuldu. Polislerin fark etmediği şahıslar, 15 bin lira değerinde bozuk para ve sigara ile birlikte büfenin kamera kayıtlarının yer aldığı cihazı da sökerek kayıplara karıştı.

Son zamanlarda hırsızlık olaylarının artış gösterdiği İstanbul’da karakolun dibindeki büfenin soyulması görenleri şaşkına çevirdi. Önceki gün akşam saatlerinde Eyüp Polis Merkezi Amirliği’ne 20 metre mesafedeki büfenin camını taşla kırarak içeri giren hırsızlar, 15 bin lira değerinde sigara ve bozuk parayı aldı. Hırsızlar, büfenin kamera kayıtlarının yer aldığı cihazı da sökerek kayıplara karıştı.

Büfe sahibi Murat Yılmaz, “Bir gün önce akşam 23.45’de dükkanı kapattık. Oğlum Kadir 00.30’da dükkana gelince içeri girdiğinde bakıyor ki kasada para yok. Tezgahta sigaralar yok. Soymuşlar soğana çevirip gitmişler. Biz karakola güvendik, karakol var diye buraya kepenk yapmadım. Polislerimiz burada 24 saat nöbet tutuyor. Soydular, 15 bin liraya yakın zarar verdiler. Karakola olan uzaklığımız 20-25 metre. Büfemizde 4 tane güvenlik kamerası var. Hırsızlar içeri girip sigaraları çaldıktan sonra kameraların kayıt cihazını da söküp gitmişler. Geldiğimizde hiçbir ipucu yoktu.” diye konuştu.

Olayla ilgili karakola gidip tutanak tutturduklarını belirten Yılmaz, hırsızların yakalanmasını istedi.

CİHAN

Yorumlar