'Karagül' dizisinin oyuncu ekibi Halfeti Kaymakamı'nı ziyaret etti

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde çekimleri yapılan 'Karagül' dizisinin oyuncu ekibi, Kaymakam Mehmet Keklik’i ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
'Karagül' dizisinin oyuncu ekibi Halfeti Kaymakamı'nı ziyaret etti

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde çekimleri yapılan 'Karagül' dizisinin oyuncu ekibi, Kaymakam Mehmet Keklik’i ziyaret etti. Dizide rol alan oyuncular Kaymakam Mehmet Keklik’e çekimler sırasında yardımlarını esirgemediğinden dolayı teşekkür etti.

    Dizi oyuncularının yapmış olduğu ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Kaymakam Mehmet Keklik, ‘‘Karagül dizisinin çekimleri 1 yılı aşkın süredir ilçemizde devam etmektedir, bu süre zarfında ilçemize özellikle turizm alanında tanıtım yönünde yapmış olduğunuz siz değerli oyuncu kadrosuna şahsım ve Halfeti halkı adına teşekkür ediyorum. Bizimde takip ettiğimiz üzere karagül dizisi izlenme bakımından üst seviyelerde bu başarınızı yürekten tebrik ediyorum, umarım dizi uzun bir süre daha devam eder, ziyaretinizden dolayı gerçekten çok memnun olduk. Sizlere başarılar diliyorum, her türlü ihtiyaç noktasında sizlere yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar