Karagöl: Muhtarlık görevi demokrasilerimizin temel taşıdır

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, yeni seçilen Mahalle Muhtarları ve eski muhtarlarla, Bafra Şehir Kulübü Restoranı’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.Tanışma yemeğinde bir konuşma yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,...

Google Haberlere Abone ol
Karagöl: Muhtarlık görevi demokrasilerimizin temel taşıdır

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, yeni seçilen Mahalle Muhtarları ve eski muhtarlarla, Bafra Şehir Kulübü Restoranı’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Tanışma yemeğinde bir konuşma yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, tüm muhtarların kendilerinin asil üyeleri olduğunu dile getirdi. "Demokrasilerimizin temel taşı olan muhtarlık görevinin, kutsal bir görev olduğu bilinciyle, insana ve Hakk’a hizmetin birinci öncelikli görevlerimiz arasında olması gerektiği unutulmamalıdır. Bu kutsal görevi yaparken, her türlü zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu zorlukların üstesinden gelmek için Oda Başkanı olarak her türlü yardımı ve fedakârlığı yapmakta kararlı olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim." diyen Karagöl, "Gerek yöneticisi olduğunuz mahallelerinizde gerekse muhtarlar arasındaki ikili ilişkilerinizde saygıyı her zaman ön planda tutmalıyız. Bu amaçla muhtarlar derneği ve oda başkanlığımız olarak özellikle yeni seçilen muhtarlarımızın her türlü iş ve işleminde her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesinde fayda görmekteyim." dedi.

Muhtarlara hitaben konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise köylerde mahalle statüsüne kavuştuğundan bundan böyle imkanları ölçüsünde birçok hizmeti belediye olarak kendilerinin yapacağına dikkat çekti. Başkan Zihni Şahin, “Çok yakında mahalle muhtarlarımızla yapılacak hizmetlerimizi belirlemek ve aciliyetine göre sıralamayı tespit etmek amacıyla bir araya gelerek yapacağımız bu toplantıya mahalle muhtarlarımızın ihtiyaç duydukları hizmet talepleri için dosya hazırlamalarını istiyoruz. Bu duyuruyu da bu vesileyle yapmış olalım.” diye konuştu.

Yemeğe çok sayıda muhtar iştirak etti. CİHAN

Yorumlar