Karagedik Sosyal Tesisleri açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Karagedik Sosyal Tesisleri açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.

Muğla'nın Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Karagedik Sosyal Tesisi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplamda 900 metrekarelik alanda yer alan tesiste, 14 metrekare konuk ve gelin bekleme odası, 30 metrekare muhtarlık ofisi, 20 metrekare bay, bayan ve engelli tuvaletleri ile 462 metrekare kapalı alan bulunuyor.

Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karagedik Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sosyal tesislerin sözünü daha önceden verdiklerini ve şu an bu sözü yerine getirdiklerini anlatan Saatcı, bölge için yeni sözler verdi. Seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde Karagedik’e sağlık ocağı yapacaklarını hatırlatan Saatcı, "Biz buraya önce sağlık ocağı yapacaktık. Fakat arazi 2B içerisinde bulunduğundan dolayı sağlık ocağını yapamamıştık. 2B’lerin satış kararı alındığı için artık bununla ilgili bir sıkıntı da kalmadı. Allah nasip ederse, tekrar bu görev bize tevdi edilirse, ilk yapacağımız işlerden bir tanesi Karagedik’e sağlık ocağıdır. Mezarlığımızda sıkıntı var, burada düzeltmeler yapacağız. Park sayısının artırılmasıyla ilgili bir talep var. Bu zaten bizim işimiz. Parkların lafı olmaz. Burası sadece bir düğün salonu değil, birden fazla amaca hizmet edecek sosyal tesis. Yeri gelecek duamızı burada yapacağız. Yeri gelecek toplantılar yapacağız. Kültür merkezindeki etkinliklerimizi buraya taşıyacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar