Karadenizli pilot uçakta kırdı geçirdi !

İstanbul'dan Cannes şehrine uçan özel bir havayolu şirketinin Karadenizli pilotu, uçaktaki anonsları ile yolcuları gülme krizine soktu.

Google Haberlere Abone ol
Karadenizli pilot uçakta kırdı geçirdi !

Emekli hava albayı pilot Orhan Tamer, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Fransa’nın Nice Cote D’Azur Havalimanı’na kadar pilotluğunu yaptığı uçakta, yolculara eğlenceli dakikalar yaşattı. Alışılmış pilot anonslarının tersine bir radyo programcısı havasında anonslar oluşturan pilot, yolculardan iri zevk topladı. İlk kez bu kadar konuşkan bir pilotla 2,5 saat geçiren yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yaptığı enteresan anonslarla fazla fazla değişik tepkiler topladığını anlatım eden pilot Tamer, "Biz pilotlar böyle anonslar ile uçtuğumuzu anlıyoruz ve bu halden fazla fazla haz alıyoruz. Havacılık camiasında bu tarz benim benzeri bir müsabaka yapılsa ben birinciliğe adayız. Maksadımız sizi sıkıntılı bir havadan çıkartıp, Şen havayla sizi varacağınız yere götürmek" biçiminde konuştu.

Uçuşla ilgili bilgi sağlayan pilot Orhan Tamer, “Rahmetli annem hava kuvvetlerinde uçarken ‘alçaktan yavaş yavaş’ derdi” diyerek yolcuları gülme krizine soktu.

Video yayına hazırlanıyor...

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar