Karadeniz’den getirdikleri ruhsatsız tabancaları satarken yakalandılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlen silah kaçakçılığı operasyonunda 6 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Karadeniz’den getirdikleri ruhsatsız tabancaları satarken yakalandılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlen silah kaçakçılığı operasyonunda 6 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Gürsu ilçesinde ikamet eden bazı kişilerin Karadeniz Bölgesi’nden getirdikleri ruhsatsız tabancaları satmak istedikleri yönündeki bilgi üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ş.K., H.K. ve H.U. isimli kişilerin iştirak halinde Karadeniz Bölgesi’nden getirdikleri ruhsatsız tabanca ve mühimmatları, Bursa ve ilçelerinde belirledikleri kişilere sattığını tespit etti. Silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 28 adet fişek elde edildi. Operasyon kapsamında Ş.K., H.K., ve H.U. isimli kişilerin de aralarında bulunduğu 5 zanlı gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar