Karadeniz Sahil Yolu kapandı

Trabzon'un Akyazı Mahallesinde ev inşaatının istinat duvarı çöktü, kaya kütlelerinin düştüğü Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı.

Google Haberlere Abone ol
Karadeniz Sahil Yolu kapandı

Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki yamaçtaki yapının istinat duvarının gece saatlerinde çökmesi ve kaya parçalarının yuvarlanması üstüne kapanan Karadeniz Sahil Yolu, güvenlik nedeni ile söz konusu noktada kapalı tutuluyor.

Ulaşım, Akyazı stadyum piyasası içinden sağlanırken yolda uzun vasıta kuyrukları oluştu.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, konuya ait yaptığı yazılı izahatda, Akyazı Mahallesi'nde inşa edilmektedir bulunan bir yapının istinat duvarının yıkılması ve beraberindeki toprak kayması neticesinde Trabzon-Samsun karayolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

Toprak kayması nedeni ile karayolundan geçmekte bulunan bir minibüsün ziyan gördüğünü anlatım eden Vali Öz, şunları kaydetti:

"Minibüsün arasında bulunan bir şahıs de hafif yaralanmıştır. Tüm ekiplerimiz hadise yerine anında ulaşmış, yolun temizlenmesi çalışmalarına başlanılmıştır. Bölgede tekrar oluşabilecek toprak kayması riski nedeni ile temizlenen yol trafiğe açılmayıp, ulaşım Akyazı stadyum piyasası içerisinden çift taraflı sağlanacaktır."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar