Karaçay Saklı Şelale keşfedilmeyi bekliyor

Osmaniye şehir merkezine 7 kilometre olan ve 35 metreden dökülen Karaçay Saklı Şelalesi, günübirlik piknikçileri ve doğa yürüyüşü seferleri tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Bir grup Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi, Karaçay Saklı Şelale'nin...

Google Haberlere Abone ol
Karaçay Saklı Şelale keşfedilmeyi bekliyor

Osmaniye şehir merkezine 7 kilometre olan ve 35 metreden dökülen Karaçay Saklı Şelalesi, günübirlik piknikçileri ve doğa yürüyüşü seferleri tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Bir grup Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi, Karaçay Saklı Şelale'nin adının duyulması ve turizme kazandırılması için doğa yürüyüşü yaptığını belirten Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilcisi Bünyami Gökbaş, ”4 kilometrelik parkurun yer yer zorlu olmasından dolayı renkli sahneler yaşandı, bu güzel sahneler katılımcılar tarafından fotoğraf ve video çekimi yapıldı.” dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilcisi Bünyami Gökbaş, Karaçay Şelalesi'ni turizme kazandırmak için çalışacaklarını belirtti. Yapılan yürüyüş etkinliği hakkında bilgi veren Bünyami Gökbaş, ”Karaçay Saklı Şelalesi, kent hayatının stresinden oldukça uzak, bakir bir kanyonun sonunda yer almaktadır. Bu özellikleriyle "saklı şelale" adının onu bire bir tanımlamaktadır. Şaklı Şelale'nin, şehir merkezine yakın oluşu ve ulaşımın kolay olması ve parkurun zorlu ve güzel olması doğaseverler için bulunmaz bir fırsattır. Sosyal sendika olmamız nedeniyle, Osmaniye’deki doğal güzelliklerin farkındalığının artırılması, çevre bilincinin geliştirilmesi, dostluk ve arkadaşlıkların pekiştirilmesi için aralıksız çalışacağız. Temsilcilik olarak en az ayda bir olmak üzere sosyal etkinlikler yapacağız, üyelerimizin eğitim öğretim döneminde yoğun çalışma temposundan doğan yorgunluğunun atılması için bu tür etkinliklere devam edeceğiz.” diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar