Karaçanta: İşçiler geçim sıkıntısı ile mücadele ediyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Emekçilerin daha iyi yaşam mücadelesine ulaşmaları dilediğinde bulunan Karaçanta, işçilerin geçim sıkıntısı ile mücadele ettiklerine dikkat çekti.     &nbs

Google Haberlere Abone ol
Karaçanta: İşçiler geçim sıkıntısı ile mücadele ediyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Emekçilerin daha iyi yaşam mücadelesine ulaşmaları dilediğinde bulunan Karaçanta, işçilerin geçim sıkıntısı ile mücadele ettiklerine dikkat çekti.

    

    Başkan Karaçanta, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, işçilerin geçim sıkıntısı ile mücadele ettiğine vurgu yaparak "Birçok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımları olarak kutlanan 1 Mayıs, resmi tatil ilan edilerek işçi kardeşlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. Geçim sıkıntısıyla boğuşan emekçi kardeşlerimiz yaşamlarını devam ettirebilmeleri ve sosyal barışımızın sağlanması için bu konuda derhal ciddi adımlar atılmalı ve asgari ücretli insanlarımızın yaşamlarını sürdürebilecekleri gerçek bir değere kavuşturulmalıdır. Yaşamakta olduğumuz güzel Kars’ımızda, temizlik hizmetinden, yol yapımına, oyun alanları, parklar, toplu taşıma, alt yapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri çok büyüktür. Toplumun her kesiminde üreten ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum," dedi.

CİHAN

Yorumlar