Karaçanta, 'Halk Günü'nde vatandaşı dinledi

Kars'ta yerel seçimler sonrası AKP'li Başkan'dan belediyeyi teslim alan MHP'li Başkan Murtaza Karaçanta, hemşehrileriyle, 'Halk Günü Toplantısı' ile bir araya geldi. Karaçanta, vatandaşların sorunlarını dinlediği buluşmada amaçlarının...

Google Haberlere Abone ol
Karaçanta, 'Halk Günü'nde vatandaşı dinledi

Kars'ta yerel seçimler sonrası AKP'li Başkan'dan belediyeyi teslim alan MHP'li Başkan Murtaza Karaçanta, hemşehrileriyle, 'Halk Günü Toplantısı' ile bir araya geldi. Karaçanta, vatandaşların sorunlarını dinlediği buluşmada amaçlarının halk ile iç içe olmak olduğunu söyledi.

Belediye binasında, salı ve perşembe günleri olmak üzere haftada 2 defa düzenlenen halk günü toplantısıyla vatandaşları dinleyip sorunlarının çözümünde onlara yardımcı olan Başkan Karaçanta, toplantılar vesilesiyle vatandaşların direk kendiyle görüşme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Karaçanta, "Burada amacımız halk ile iç içe olmak onların sorunlarını dinlemek ve anında çözüme kavuşturmak. Bizlerden beklentileri nelerdir, onları kendilerinden duymak ve beklentilerine cevap vermektir. Yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını öğrenmek ve her konuda halkımız görüşlerini almak için haftada 2 gün salı ve perşembe günü saat 10.00 -12.00 arası bu tür toplantılarla bir araya geliyoruz. Önemli olan halkımızın sorunlarını bire bir duymak ve anında çözüme kavuşturmaktır." dedi.

CİHAN

Yorumlar