Karacabey Tarım Fuarı ziyarete açıldı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde üçüncüsü düzenlenen tarım fuarı kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
Karacabey Tarım Fuarı ziyarete açıldı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde üçüncüsü düzenlenen tarım fuarı kapılarını açtı.

12 bin metrekare kapalı alandan oluşan fuara 100 markanın katıldığını açıklayan fuarın organizatörü Umut Güngör, çiftçiyle tarımsal sanayi firmalarını bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Renkly Fuarcılık Şirketi İmtiyaz Sahibi Umut Güngör, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karacabey Tarım Fuarı’nın yüzde 40 büyüme hedefiyle gerçekleştiğini belirterek destek veren kuruluşlara teşekkür etti.

Açılışta konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ile CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz hükümetin tarım politikalarını eleştirirken, Karacabey Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca da seçim döneminde olması sebebiyle siyasi parti temsilcilerine seslenerek, çiftçilerin sorunlarını çözecek projeler beklediklerini ifade etti.

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuar kurdele kesiminin ardından açıldı.

KOSGEB desteğiyle hazırlanan fuarda ‘Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Ekolojik Tarım, Tarıma Yönelik Diğer Ekipman ve Ürünler, Tarımsal Hizmetler, Canlı Hayvan Yetiştiriciliği ve Hayvansal Üretim Makineleri’ yer aldı.

Tarım fuarı hafta sonuna kadar gece 22.00’a kadar gezilebilecek.


CİHAN

Yorumlar