Karacabey Belediyesi’ne kalite belgesi

Bursa Karacabey Belediyesi bir buçuk yıl süren çalışma ile kalite yönetim sistemini oluşturup ISO 9001:2008 belgesini almaya hak kazanarak, hizmet standardını tescillemiş oldu.

Google Haberlere Abone ol
Karacabey Belediyesi’ne kalite belgesi

Bursa Karacabey Belediyesi bir buçuk yıl süren çalışma ile kalite yönetim sistemini oluşturup ISO 9001:2008 belgesini almaya hak kazanarak, hizmet standardını tescillemiş oldu. Personel ile birlikte oluşturulan kalite sistemini hayata geçiren Belediye, kalite belgesini almaya böylelikle hak kazandı.

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karacabey Belediyesi vatandaş beklentilerini de dikkate alarak misyonunu, vizyonunu, ilkeleri ve kalite politikasını oluşturarak, kurum içinde iletilip anlaşılmasını ve uygunluk açısından gözden geçirilmesini sağlarken, kalite yönetim sistem şartlarına uymayı, sistemin etkinliğini ve verimliliğini sürekli gözden geçirerek halkımıza daha iyi hizmet vermeyi taahhüt etmektedir. Ve artık bunu belgelemiş bulunmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Kalite Yönetim Sisteminin ISO 9001:2008 standardına göre yeterlilik ve uygunluk denetimi CIcert Belgelendirme Hizmetleri firması tarafından gerçekleştirilmiş ve Karacabey Belediyesi Kalite Belgesini almıştı. Belgenin alınmasıyla birlikte ISO 9001 bayrağı da hizmet binası önündeki bayrak direğindeki yerini aldı.
CİHAN

Yorumlar