Karaca, Bursa'da 6. mağazasını açtı

Çift Geyik Karaca, Türkiye geneli 92., Bursa'da 6. mağazasını Nilüfer'de açtı.Açılışa Karaca Onursal Başkanı Fethi Güneş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karamık, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Mudanya.

Google Haberlere Abone ol
Karaca, Bursa'da 6. mağazasını açtı

Çift Geyik Karaca, Türkiye geneli 92., Bursa'da 6. mağazasını Nilüfer'de açtı.

Açılışa Karaca Onursal Başkanı Fethi Güneş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karamık, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Karaca İcra Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş ve işadamları katıldı.

Karaca Onursal Başkanı Fethi Güneş yurtiçinde 92, Bursa’da ise 6. mağazayı Nilüfer'de açtıklarını söyledi. "Bursamıza yakışacak bu mağazamızın açılışının tüm Bursalılara hayırlı olmasını diliyoruz. Karaca, İtalyan tasarımcılarıyla bir yaşam felsefesi geliştirdi. Bu felsefeyi perakende ağıyla birlikte yaygınlaştırmak istiyoruz." diyen Karaca, perakendede büyümelerinin devam edeceğini ve mağaza sayılarının her geçen gün artacağını kaydetti.

Açılışta Karaca'nın baş tasarımcısı dünyaca ünlü Alfio Bonacchi yanı sıra Anna Romiti ve Andrea Bonacchi de davetliler arasındaydı. CİHAN

Yorumlar