Karabük'te MHP'li Rafet Vergili güven tazeledi

Karabük'te seçimde halkın yüzde 51,8 oyunu alan MHP adayı Rafet Vergili, güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
Karabük'te MHP'li Rafet Vergili güven tazeledi

Karabük'te seçimde halkın yüzde 51,8 oyunu alan MHP adayı Rafet Vergili, güven tazeledi. AK Parti adayı Mehmet Ceylan ise yüzde 42,8 oranında oyda kaldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Rafet Vergili, oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ederken, Karabük’ün Türkiye’de örnek gösterilecek bir il olacağını belirtti. Rafet Vergili, Kent Meydanı’ndaki konuşmasında, "Kimse merak etmesin Belediye'den eleman çıkarmayacağım. Bana oy veren veya vermeyen herkesten Allah razı olsun. Onlara teşekkür ediyorum. Projelerimizin hepsini yapacağız. Karabük Türkiye’de örnek gösterilecek, gıpta ile bakılacak bir il olacak. Bunları hep birlikte geçmişte olduğu gibi el ele verip ve sizin dualarımız ile yapacağız." dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN’E MEMLEKETİNDE ŞOK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, baba ocağı Karabük’ün Ovacık ilçesi Ekinciler köyünde seçim sonuçlarını izledi. Ovacık’ta 273 oyla MHP’nin adayı Mustafa Dursun kazandı. AKP’den tekrar aday olan eski belediye başkanı Hüseyin Denli ise 135 oyda kaldı.
CİHAN

Yorumlar