Karabatak: Kazanan Aksaray olmalı

MHP Aksaray Belediye başkan adayı Rıfkı Karabatak seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan seçim iletişim bürosunu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Karabatak: Kazanan Aksaray olmalı

MHP Aksaray Belediye başkan adayı Rıfkı Karabatak seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan seçim iletişim bürosunu ziyaret etti. Ziyarete Belediye Meclis üyesi adayları Evren Erkan, Osman Oğuz, Kurtuluş Mahallesi muhtar adayları Murat Furkan Oğuz, Yaşar Oğuz ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin coşku ile karşıladıkları Karabatak burada yaptığı açıklamada, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve mahalle için hazırlamış olduğu projeleri vatandaşlarla paylaştı. Kurtuluş Mahallesi muhtar adayları ile aynı masaya oturan Karabatak seçim sonunda kazananın Kurtuluş Mahallesi olması gerektiğini belirtti. Mahallenin sorunlarına da değinen Karabatak, hazırladığı Nuhun Ambarı Projesi, Orman Projesi, Modernleştirme Projesi, Bayanların Bütçeye Katkısı Projesi ve Jeotermal Projesi hakkında bilgiler aktardı. Sorun ve sıkıntıların üstesinden gelecek kadronun kendilerinde olduğunu belirten Karabatak, “Bizler tamamı üniversite hocalarından oluşan 44 kişilik ekibimiz ile Aksaray’ın vizyonunu genişletecek, önünü açacak projelere imza atacağız. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var." dedi. CİHAN

Yorumlar