'Kara Melek' ikinci kattan düşerek hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, iki katlı binanın terasından düşüp hayatını kaydeden kadının, 47 yaşındaki "Kara Melek" lakaplı Aysun Gürer olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
'Kara Melek' ikinci kattan düşerek hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, iki katlı binanın terasından düşüp hayatını kaydeden kadının, 47 yaşındaki "Kara Melek" lakaplı Aysun Gürer olduğu öğrenildi. Tepe Mahallesi, 59 Sokak'taki iki katlı bir binanın terasından bir kişinin düştüğünü görenler, 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Gürer, cankurtaranla hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

Görgü şahitlerinin, olayın intihar olabileceği şeklindeki ifadelerini değerlendiren polis, terasından düştüğü eski görümcesinin evinin yakınlarındaki işyerlerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Aysun Gürer’in kesin ölüm sebebi belirlenmeye çalışılıyor. Gürer, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda Marmarisli katıldı.

Kamuoyunda “Kara Melek” olarak bilinen Aysun Gürer, İzmir’de eşi Mehmet Ali Gürer’i öldürtmekten ömür boyu, komşusu 43 yaşındaki Hafize Ünal’ı da öldürmekten 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. "Rahşan affı" olarak bilinen Şartlı Salıverme Kanunu'ndan faydalanarak, 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilerek Marmaris’e yerleşmişti. Psikolojinin bozuk olduğu iddia edilen Gürer’in, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü de belirtiliyor. CİHAN

Yorumlar