Kar yağışı Hakkari'de hayatı olumsuz etkiliyor

Hakkari’de 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının etkisini artırarak devam ettirdiği Hakkari'de 80 köy ile 238 mezra yolu halen ulaşıma açılmadı.

Google Haberlere Abone ol
Kar yağışı Hakkari'de hayatı olumsuz etkiliyor

Hakkari’de 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının etkisini artırarak devam ettirdiği Hakkari'de 80 köy ile 238 mezra yolu halen ulaşıma açılmadı. Hakkari’ de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken yetkililer, sürücüleri yola zincirsiz çıkmamaları konusunda uyardı.

    2 gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, Hakkari kent merkezinde 1, yüksek kesimlerde ise 2 metreyi aştı. Kent merkezinde etkili olan kar yağışı zincirsiz yola çıkan araç sürücülerine ise zaman zaman zor anlar yaşattı. Öte yandan tedbiri elden bırakmayan sürücüler ise yolda kalmamak ve olası kazaları önlemek için araçlarına zincirleri bağladı.

    Kar temizleyen bir vatandaş ise ''Yaklaşık 1 buçuk metre kar yağdı bizde kendi imkanlarımızla dükkanlarımızın önünü açmaya çalışıyoruz.'' dedi. CİHAN

Yorumlar