Kar ve buzlanma kazalara sebep oldu

Güneşli günlerin yaşandığı Almanya’nın kuzeyinde aniden bastıran karla karışık yağmur ve buzlanma sebebiyle yollarda çok sayıda kaza meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kar ve buzlanma kazalara sebep oldu

Güneşli günlerin yaşandığı Almanya’nın kuzeyinde aniden bastıran karla karışık yağmur ve buzlanma sebebiyle yollarda çok sayıda kaza meydana geldi. Kazalarda dördü ağır, dokuz kişi yaralanırken, bazı yollar zincirleme kazalardan dolayı bir süre ulaşıma kapatıldı. Yolların aniden buzlanması sonrası A7 otobanı Hildesheim mevkiinde her iki istikamette meydana gelen kazalarda 28 araç birbirine girdi.

Bu kazalarda ikisi ağır, beş kişi yaralandı. A 29’da meydana gelen iki ayrı kazada da ikisi ağır, dört kişi yaralandı. Zincirleme kazalarda ilginç olaylarda yaşandı. Kazalardan dolayı yola devam edemediği için aracının içinde bebeği ve annesiyle birlikte bekleyen bir kadın kazadan son anda kurtuldu.

Sürücü anne kaza yerinde bulunan askerlerinde yardımıyla bariyerlerin arkasına geçtikten kısa bir süre sonra başka bir araç indikleri araca çarptı ve çarpmanın etkisiyle tamamen hurdaya döndü. Kazalardan dolayı ulaşım bazı bölgelerde kısmen dururken, 10 km uzunluğunda yığılma meydana geldi. CİHAN

Yorumlar