Kar görmeye çıktıkları dağda otomobilleri şarampole kaydı

İzmir'den Manisa Spil Dağı'na kar görmeye gelen ailenin otomobili, buzlu yolda şarampole kaydı.

Google Haberlere Abone ol
Kar görmeye çıktıkları dağda otomobilleri şarampole kaydı

İzmir'den Manisa Spil Dağı'na kar görmeye gelen ailenin otomobili, buzlu yolda şarampole kaydı. Aile fertleri daha önce otomobilden atladıkları için kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanan olmadı.

Kemal Aksu'nun kullandığı 35 KA 016 plakalı otomobil, Spil Dağı'na çıkarken yol buzlu olduğu için kaymaya başladı. Otomobil kaymaya başlayınca Kemal Ünal, eşi ve çocuklarına 'Kapıyı açın ve çabuk otomobilden atlayın' dedi. Kemal Aksu, eşi Didem, çocukları Efe ve Ece Aksu otomobilden atladıktan sonra kendi de atladı. Kazada can kaybı ve yaralanan olmadı.

Otomobil sürücüsü Kemal Aksu şunları söyledi: "İzmir'den Manisa'ya kar görmeye gelmiştik. Spil'e çıkarken buzlanmadan dolayı yol kaygan olduğu için otomobil geriye doğru kaymaya başladı. Otomobilin hızla kayıp uçuruma kayacağını anladığım andan itibaren ilk aklıma gelen eşim ve çocuklarımı nasıl kurtarabilirim oldu. Onlara hemen otomobilden atlayın dedim. Onlar atladıktan sonra ben de atladım. Allah korudu ve uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulduk." Şarampole kayan otomobil daha sonra çekiciyle çıkarıldı. CİHAN

Yorumlar