Kaplan Kardeşler’in yaptırdığı imam hatip ortaokulu açıldı

Gaziantep’in halı firmalarından Kaplan Kardeşler tarafından yapılan 24 derslikli imam hatip ortaokulunun açılışı gerçekleştirildi. Şahinbey ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi’nde bulunan okulun açılışında konuşan Kaplan Kardeşler...

Google Haberlere Abone ol
Kaplan Kardeşler’in yaptırdığı imam hatip ortaokulu açıldı

Gaziantep’in halı firmalarından Kaplan Kardeşler tarafından yapılan 24 derslikli imam hatip ortaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Şahinbey ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi’nde bulunan okulun açılışında konuşan Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, aileleri için onurlu, mutlu ve gururlu bir gün yaşadıklarını söyledi. Kaplan, “2 yıl önce sayın valimizin başlattığı ‘Eğitim İçin Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyasına katılıp, ilköğretim okulu için protokol imzalamıştık. Daha sonra hükümetimizin 4+4+4 sistemine geçişiyle bölgesel planlama sonucu, bu bölgede bir imam hatip ortaokulu ihtiyacı olduğu bize iletildi. Biz de seve seve bunu kabul edeceğimizi belirttik. 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde hiçbir yerden destek almadan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan elbette sevgimizi katarak okulumuzu tamamladık. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Okulumuz 24 derslikten oluşmuştur. Rabbim, bu mutluluğu tüm dostlarımıza tatmayı nasip eylesin.” diye konuştu.

Gaziantep Valisi Erdal Ata da “Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya ve tarihi misyon, yüce Türk milletinin üzerine çok önemli sorumluluklar yüklemekte. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek için en büyük zenginlik kaynağımız olan gençlerimizi, günümüzün en modern eğitim, araç gereç kullanarak, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, sorumluluk duygusu gelişmiş birkaç lisanı çok iyi konuşabilen ve teknolojiyi yakından takip eden, nitelikli bireyler olarak yetiştirmemiz gerekmektedir.” şeklinde konuştu. Kaplan’a plaket takdiminin ardından, Kaplan Kardeşler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından ilahi ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Daha sonra protokol üyelerinin katılımıyla okulun açılışı gerçekleştirildi.

CİHAN

Yorumlar