‘Kapımız esnafa açık’ protokolü imzalandı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), Şekerbank ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
‘Kapımız esnafa açık’ protokolü imzalandı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), Şekerbank ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzaladı. Tüketicileri her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirecek olan Şekerbank, böylelikle esnafın iş hacmini artırmasına ve ekonominin canlanmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

‘Esnaf Sarayı’nda düzenlenen imza törenine ESOB Başkanı Rasim Fırat, Şekerbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu ve ESOB yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bölge Müdürü Hamitoğlu, ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformunun Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde, Türkiye genelindeki 82 odalar birliğiyle Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun desteğiyle gerçekleştirildiğini belirtti. Her ayın 15’inde tüketicilerin esnaftan alışveriş yapmasına yönelik birçok saha aktivitesi ile kampanyalar düzenlediklerini söyleyen Hamitoğlu, esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki önemli rolüne işaret etti.

Esnafın ekonominin can damarı olduğunu anımsatan ESOB Başkanı Rasim Fırat da esnafın gerçekleştirdiği üretimle ekonomik büyümeye, sosyal hayata ve istihdama önemli bir katkı sağlayarak ekonomide istikrarın sürdürülmesindeki önemli rolünü vurguladı. Fırat, “Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkânlarının kapısının açık kalmasını hedefleyen ‘Kapımız Esnafa Açık’ projesini, ESOB olarak destekliyor ve Şekerbank’ı kutluyorum. Odamızın tüm üyeleriyle birlikte bu değerli projeyi bölgemizde en iyi şekilde uygulamaya hazırız” dedi.
CİHAN

Yorumlar