KAPEM, 5 bin kişiye bilgisayar eğitimi verdi

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 2005 yılından bugüne kadar 10 bin 85 kursiyere teorik ve pratik olarak eğitim verildi.

Google Haberlere Abone ol
KAPEM, 5 bin kişiye bilgisayar eğitimi verdi

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 2005 yılından bugüne kadar 10 bin 85 kursiyere teorik ve pratik olarak eğitim verildi. Eğitimler içerisinde ise yaklaşık 5 bin kursiyerin katıldığı bilgisayar kursu ilk sırada yer aldı.

KAPEM, günümüzde bilgiye ulaşmada öncelikli bir araç haline gelen bilgisayarın gerektiği gibi kullanımını daha da yaygın hale getirmek amacıyla bir dizi eğitim çalışması yaptı. Düzenlenen bu kurs çalışmalarında bilgisayar işletmenliği eğitimi, bugüne kadar eğitimden geçirilen 5 bini aşkın kişinin katılımı ile en yoğun katılımın sağlandığı eğitim alanı olarak dikkat çekiyor.

Her eğitim döneminde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen bilgisayar eğitimlerinde, genç kız ve kadınların erkeklere oranla daha fazla katılım sağladığı kurs olarak ilk sıradaki yerini koruyor.

Halen Nevşehir Adnan Menderes Terminali’nin ikinci katında alanında uzman eğitici vasıtasıyla 4 ay süre ile eğitime katılan her yaş grubundan vatandaşlar için,kurs bitiminde sınav düzenleniyor.Sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerlere ise başarı sertifikası veriliyor.
CİHAN

Yorumlar