Kapataş İskelesi kapatıldı

İstanbul'da, Kabataş Vapur İskelesi, meydan düzenlemesi nedeniyle yaklaşık 2 yıl boyunca hizmet vermeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Kapataş İskelesi kapatıldı
Kabataş Vapur İskelesi, ''Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı'' nedeniyle sabah saatlerinden itibaren kapatıldı.

Çalışma boyunca, Şehir Hatları'nda daha önce Kabataş'tan gerçekleşen seferler için Beşiktaş ve Eminönü iskeleleri kullanılacak.

Yolcuların mağdur olmaması için Tramvay ve Füniküler sistemleri bir süre daha çalışmaya devam edecek.

Taksim, Eminönü, Beşiktaş bölgelerine ulaşımını sağlamak amacıyla ring seferleri başlatılacak. Ayrıca bölgeden geçen otobüs sayıları arttırılacak.

İDO seferlerinde de Beşiktaş ve Yenikapı iskeleleri faaliyette olacak.

Kabataş'taki meydan düzenlemesi tamamlandığında deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığının birlikte yürütüleceği bir transfer merkezi yapılacak.

Trafik yer altına alınarak, sahil boyunca kesintisiz yaya akışı sağlanacak.

HALKI BİLGİLENDİRME PANOSU ASILDI

Adalar Vapur İskelesi’nde “Seferlerimiz 11.08.2016’dan itibaren Kabataş- Adalar seferlerimiz Eminönü’nden yapılacaktır” yazılı not asıldı. İskelenin kapandığından haberi olmayan yolcular başka iskelelere yönlendirildi.

VATANDAŞLAR BAŞKA İSKELELERE YÖNLENDİRİLDİ

Adalar’a gitmek için Kabataş İskelesi'ne gelen Erdal Kalyoncu “Adalar’a gidecektim. Ama iskele kapanmış. Beni Eminönü İskelesi'ne yönlendirdiler. Daha önce bu iskeleyi kullandığım için yine buraya geldim. Ama kapanmış, bilgim yoktu” dedi.

Yorumlar