Kapadokya, Kuzey Avrupa’da tanıtılıyor

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Kuzey Avrupa gezisinin ilk gününde Norveç’in Başkenti Oslo’da çalışmalara başladı.Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın başkanlığında tanıtım faaliyetlerini sürdüren 23 kişilik heyet içerisinde...

Google Haberlere Abone ol
Kapadokya, Kuzey Avrupa’da tanıtılıyor

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Kuzey Avrupa gezisinin ilk gününde Norveç’in Başkenti Oslo’da çalışmalara başladı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın başkanlığında tanıtım faaliyetlerini sürdüren 23 kişilik heyet içerisinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Habil Uluer, Meclis üyeleri Tevfik Ölmez ve Cengiz Uzgören, Sicil Müdürü Veysel Donmaz, Dış ilişkiler Sorumlusu Filiz Hareli, Türk Hava Yolları Nevşehir Satış Müdürü Osman Küçük, turizmciler ve turizm acentelerinin temsilcileri bulunuyor.

23 Kişilik heyet Norveç’in Başkenti Oslo’da ilk olarak bir Türk şirketi olan ve havayolu ikram hizmetleri veren Turkısh Do and Co ‘yu ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buradan Türkiye Oslo Büyükelçiliği’ni ziyaret eden heyet burada Büyükelçi Şafak Göktürk ile bir süre görüştü. Daha sonra tanıtım faaliyetlerine geçen heyet tanıtım sunumları yaparak karşılıklı iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Stockholm ve Helsinki’de tanıtım çalışmaları ve iş görüşmelerine devam edecek olan heyet hafta sonu Türkiye’ye dönecek.

CİHAN

Yorumlar