Kanser hastalarına destek için canlı yayında saçını kazıttırdı

Bursa’da, bir televizyon kanalında yayın yapan kadın programcı, kanser hastalarına destek amacıyla canlı yayında saçlarını kestirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kanser hastalarına destek için canlı yayında saçını kazıttırdı

Bursa’da, bir televizyon kanalında yayın yapan kadın programcı, kanser hastalarına destek amacıyla canlı yayında saçlarını kestirdi. Serpil Aslantürk, "Daha önce izleyicilerimize söz vermiştim. Bir süre perukla programlara çıkacağım, saçlarım uzayınca da tekrar peruğu kaldıracağım." dedi.

Bursa merkezli yayın yapan As Tv’de yayınlanan ‘Hayata Dair Programı’nda bir ilk yaşandı. Program Sunucusu Serpil Aslantürk, kanser hastalarına destek olmak amacıyla saçlarını kazıttırdı. Kanser hastalarının çektikleri zorlukları ve ‘kadın her haliyle güzeldir’ temasını programda işlediklerini belirten Serpil Arslantürk, stüdyoya gelen kuaförüne saçlarını sıfıra kazıttırdı. Arslantürk, "Birçok şeyi anlayabilmek adına böyle annemden izin aldım. Annemin ve oğlumun izinlerini aldım. Kadın için saç çok önemlidir, ama herşey değildir. Saçsız da kadın güzeldir. Ben sonucu gördükten sonra kendimi çok iyi hissediyorum. Kafatasım yamuk mu olacaktı bunu izliyorum. Tarlayı nadasa çektik, daha iyi ürünler verecek. Saça çok anlam yüklememek gerekiyormuş. Zaten saçıma çok anlam yüklememiştim. Kadına saç yakışıyor." diye konuştu.

Programda konuşan Psikolog İbrahim Karakılıç da "Güzel bir sanat eserini, tablonun çerçevesi daha önce çok kötüymüş. Çerçeve kalktı, sanat eserinin kendi kalktı. En önemlisi şu; yüzünün halen gülmesi. Sosyal sorumluluk anlamında demek ki insan, saçları olmasa da güzelliği devam ediyor, kanserden kemoterapi gören bayanların gerçekten üzülmemeleri gerektiğini sizde gördük." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar