Kamyonun mazot deposuna kaynak yapmak isterken canından oluyordu

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir işyerinde bir kamyonun mazot deposunun onarılma çalışması sırasında oksijen kaynağı ile ısınan depo alev aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun mazot deposuna kaynak yapmak isterken canından oluyordu

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir işyerinde bir kamyonun mazot deposunun onarılma çalışması sırasında oksijen kaynağı ile ısınan depo alev aldı. Meydana gelen yangında alevlere maruz kalan bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Kemalpaşa Mahallesinde bulunan bir işyerine 33 NYP 90 plakalı kamyon ile gelen daha önceden kaynakçı olarak çalışan Feyzullah Ateş (41), kamyonun mazot deposunu onarmak istedi. Daha önceden kaynakçılık yaptığı için arızayı gidermek amacıyla depoda kaynak yapmaya başlayan Ateş, deponun boş olmasına rağmen içindeki kalıntıların tutuşması ve anlık patlama ile ağır şekilde yaralandı. Kendisini işyerinin tuvaletine atan Ateş, patlamayla birlikte başlayan yangında alevler kısa sürede kamyonu sarınca etraftaki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İş yeri sahibi Zekeriya Tekintamgaç, alevlere maruz kalan Feyzullah Ateş’e yardım etmeye çalıştı. Ancak can havli ile kendisini tuvalete atan Ateş, kapının arkasına yığılınca ona ulaşmak için sağlık ekipleri itfaiyeciler yoğun çaba sarf etti. Uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkarılan Feyzullah Ateş, ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İtfaiye ekipleri ise kamyonu saran alevleri kısa sürede söndürdü.

CİHAN

Yorumlar