Kamyonun lastiği patladı: 1 ölü

Niğde'nin Ulukışla ilçesi otoyolunda, lastiği patlayan bir kamyon bariyerlere çarpıp yan yattı. Kazada, sürücü 60 yaşındaki Selçuk Güncel hayatını kaybetti. Güncel'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.     Kaza..

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun lastiği patladı: 1 ölü

Niğde'nin Ulukışla ilçesi otoyolunda, lastiği patlayan bir kamyon bariyerlere çarpıp yan yattı. Kazada, sürücü 60 yaşındaki Selçuk Güncel hayatını kaybetti. Güncel'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

    Kaza dün saat 11.00 sıralarında yaşandı. Ankara'dan Adana'ya gelmekte olan Selçuk Güncel'in kullandığı 01 RR 330 plakalı kamyon, Ulukışla civarında lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan kamyon yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kamyon daha sonra alev aldı. Çevredeki vatandaşlarca yangına yakındaki bir su tankeriyle müdahale edildi. Haber verilmesiyle olay yerine gelen acil sağlık ekipleri, sürücünün öldüğünü belirledi. Sürücü Güncel, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze otopsinin ardından ailesine teslim edilecek. CİHAN

Yorumlar