Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde damperli kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı. Bilincini kaybeden ve üzerinden kimlik çıkmadığı için ismi öğrenilemeyen yaralıya ilk müdahale özel bir diyaliz merkezindeki doktor ve hemşireler tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde damperli kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı. Bilincini kaybeden ve üzerinden kimlik çıkmadığı için ismi öğrenilemeyen yaralıya ilk müdahale özel bir diyaliz merkezindeki doktor ve hemşireler tarafından yapıldı.

Kaza 15.30 sularında Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen duble yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen yaya, 67 UE 029 plakalı kamyonun altında kaldı. Kanlar içerisinde kalan ve bilincini kaybeden yaralıya ilk müdahaleyi Can Diyaliz Merkezi doktor ve hemşireleri yaptı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri de yaralıyı durumunun ağır olması nedeniyle özel hastaneye kaldırdı.

Yaklaşık 5 metre fren izi olan kamyon sürücüsü Yusuf Kulaksız, yayanın aniden yola çıktığını fren yapmasına rağmen duramadığını, fazla da hızı olmadığını savundu. Olay yerine gelen trafik ve karakol ekipleri kamyon sürücüsü Yusuf Kulaksız'ı ifadesi için Bağlık karakoluna götürdü.

Kazada yaralanan yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı ve polislerin kimlik tespiti için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar